dinsdag 1 april 2014

Digitaal Wedstrijd Formulier in gebuik genomen bij de D-pupillen


In navolging van de teams in categorie A en de seniorenteams in categorie B zullen nu ook de D-pupillen t/m de A-junioren gebruik gaan maken van het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF), de vervanger van het papieren wedstrijdformulier. Afgelopen zaterdag werd het DWF voor het eerst in gebruik genomen bij de D-pupillen. Vervolgens zal het formulier ook fasegewijs ingevoerd gaan worden bij de C- t/m de A-junioren. Omdat het wedstrijdsecretariaat van MVV ‘27 de organisatie rondom het DWF goed op orde heeft is de invoering afgelopen zaterdag zonder problemen verlopen.

De KNVB gaat mee in het digitale tijdperk en daarom wordt het papieren wedstrijdformulier ingeruild voor een digitale versie. Afgelopen zaterdag is het formulier voor het eerst in gebruik genomen bij de D-pupillen. Hierna volgen op 12 april  de C-junioren, op 19 april de B-junioren en op 3 mei de A-junioren.

MVV ’27 heeft vanaf het eerste begin (seizoen 2011-2012) aandacht geschonken aan de invoering van het DWF. Hierdoor zijn Nico Gordijn en Leo van den Berg volledig op de hoogte over alle zaken rondom het DWF. Ook is op de website van MVV ‘27 een speciale pagina over het wedstrijdformulier te vinden: http://www.mvv27.nl/DWF.html. Hierop is onder meer een ‘Klikmodel DWF – Categorie B’ te vinden. Met dit klikmodel kun je zo vaak als je wilt op de eigen PC of laptop de verschillende processen bekijken en vertrouwd raken met de in te vullen beeldschermen.


Voor het gebruik van het DWF heb je een inlogcode nodig. Deze code is op te halen bij het wedstrijdsecretariaat. Ben je leider van een juniorenteam en heb je nog vragen over het DWF of de invoering ervan? Schroom dan niet om contact op te nemen met het Leo van den Berg of Nico Gordijn. De deur van de commissiekamer staat op zaterdag altijd open!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten