maandag 28 april 2014

René van der Kooij met Hercules op drempel van de Topklasse

René van der Kooij, oud-trainer en –speler van MVV ’27, staat met zijn huidige club USV Hercules op de drempel van de Topklasse. René nodigt MVV’ers uit om de kampioenswedstrijd van komende zondag te bezoeken.

René is inmiddels drie seizoenen als technisch manager in vaste dienst bij USV Hercules. De Utrechtse club, met 72 (!) jeugdteams, kent succesvolle tijden. Niet alleen promoveren dit seizoen vele jeugdteams, maar ook het vlaggenschip van de Utrechtse club staat voor een prachtige prestatie. Zondag 4 mei speelt het eerste van USV Hercules thuis om 14.00 uur tegen Quick'20, dat Hercules op twee punten volgt. Bij winst pakt Hercules, dat voor 60% met eigen jeugd speelt, het kampioenschap en promoveert de club naar de Topklasse.  Bij een gelijkspel behoudt de Utrechtse club met nog één wedstrijd twee punten voorsprong op Quick ’20. Voor de wedstrijd wordt zo'n 1.500 man publiek verwacht.

René van der Kooij nodigt MVV’ers / Maaslanders uit om getuige te zijn van het mooie affiche in Utrecht (adres: Voorveldselaan 2, 3573 PV in Utrecht). Mensen die interesse hebben, kunnen een e-mail sturen naar René (rvanderkooij@caiway.nl). René zorgt vervolgens voor gratis entreekaarten en een kop koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten