donderdag 17 april 2014

Voorbeschouwing MVV '27 - TAVV

Nooit eerder was TAVV voor een officieel duel te gast in Maasland. Vanwege de ligging van het dorp, even ten noorden van Alphen a/d Rijn, wordt de ploeg dan ook vaker ingedeeld bij andere regio's. Voor hen was de uitwedstrijd tegen Zevenhoven nog wel per fiets te doen, maar de overige ploegen liggen voor hen toch wel op aanzienlijke afstand (echter zonder noodzakelijke overnachting).
De ploeg uit Ter Aar stond begin maart van dit jaar nog op een plaats die verplicht tot het spelen van nacompetitiewedstrijden. Vervolgens won het team van trainer Henry Egberts vier van de vijf wedstrijden en heeft het inmiddels evenveel punten als de Maaslanders.
TAVV is momenteel met SC Monster in een heftige strijd om de derde periodetitel verwikkeld. Beide ploegen hebben 13 punten uit 6 duels. Valken '68 leidt de dans in deze periode met 18 punten, maar heeft reeds de tweede periode in de zak.
Kortom, de tegenstander van vanmiddag heeft nog genoeg om voor te strijden en zal er dan ook alles aan doen om de drie punten huiswaarts te nemen. Eind november eindigde het onderlinge treffen in 1-1.
Voor de thuisclub is het zaak de hondstrouwe supporters weer eens te verwennen met een goede pot voetbal.We wensen scheidsrechter Noordhoek, beide ploegen en hun de supporters een leuke en vooral sportieve wedstrijd toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten