woensdag 2 april 2014

Voorbeschouwing MVV '27 - Lyra




Komende zaterdag is oude bekende Lyra te gast op het Sportpark De Commandeur. De ploeg van trainer Jasper Steringa hoopt nog zeker twee overwinningen bijeen te spelen om de loterij van de nacompetitie te ontlopen. Dat dit niet zo eenvoudig is, blijkt uit de wisselvallige uitslagen die men boekt in dit voorjaar. Een nuttige overwinning bij DSVP begin februari werd enkele weken later gevolgd door een ontgoochelend thuisverlies tegen Vitesse Delft (1-4). Vervolgens werd er weer gewonnen van Be Fair. Kortom, de tegenstander van zaterdag zal dit seizoen veilig willen afsluiten en dan heel snel vergeten.
MVV '27 snakt ook weer eens naar een overwinning na nederlagen tegen streekgenoten SC Monster en HVC '10. De uitwedstrijd in De Lier leverde toentertijd een duidelijke 2-5 overwinning op, maar of dit herhaald kan worden moeten we afwachten. Toch wijzen de statistieken de goede richting uit. Van de zes eerdere thuisduels in competitieverband tegen de Lierenaren werd er vijfmaal gewonnen. Rond half vijf weten we het!
Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Korsius. We wensen hem, de beide ploegen en de toeschouwers een leuke en vooral sportieve middag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten