zondag 13 april 2014

Wedstrijdprogramma in nieuw jasje

Het wedstrijdprogramma op onze site heeft een nieuw uiterlijk. Het programma wordt iedere week in goede banen geleid door Leo van der Berg, Nico Gordijn en Joop Alsemgeest. Tot voorheen deden zij dit in kleurrijke Excel-bestanden. Er bestaan inmiddels diverse toepassingen die het mogelijk maken het werk van de beide mannen voor een groot deel te automatiseren én die zorgen voor een fraaie weergave van het wedstrijdprogramma. Het nieuwe wedstrijdprogramma kun je bekijken via deze link: http://www.mvv27.nl/_programma.html
Let op! De eerste dag van de week is maandag, als u zondags kijkt dan ziet u op deze pagina het oude programma of geen programma. Het programma van deze week verschijnt hier pas op maandag.

Ook handig: de toepassing die MVV ’27 gebruikt, het ‘RGPO wedstrijdprogramma’ genaamd, kent ook een app voor smartphones. Met deze app heb je het complete wedstrijdprogramma van MVV ’27 in je broekzak. Dat betekent dus directe toegang tot je eigen wedstrijdprogramma of die van de gehele vereniging. Maar ook een overzicht met de laatst gespeelde wedstrijden, de uitslagen en alle standen. De app heeft tevens een functie waarmee je meldingen ontvangt wanneer er wijzigingen worden doorgevoerd in het programma. De app kost tussen de € 1,59 en € 1,79 en is te downloaden voor iOS  en Android.

Eén element heeft – in tegenstelling tot het voorgaande wedstrijdschema – geen plaats in de nieuwe opzet. Dit betreft de chauffeurs voor de uitwedstrijden. Voor de namen van de chauffeurs is op de pagina van een apart bestand geplaatst waarin de namen van de chauffeurs voor de komende periode staan vermeld. We vragen iedereen hier alert op te zijn.

De afgelopen periode is het nieuwe wedstrijdprogramma voor MVV ’27 getest. De komende periode kan het echter nog voorkomen dat zich nog enkele verbeterpunten aandienen. We hopen uiteraard dat deze minimaal zullen zijn en dat iedereen snel het gemak van de veranderingen ondervindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten