vrijdag 11 april 2014

MVV ’27 ‘beurt’ weer goed in Rabo Clubkas Campagne

Maandag 7 april togen de deelnemers aan de Rabo Clubkas Campagne naar WestlandTheater de Naald in Naaldwijk. Onder de aanwezigen namens MVV ’27 bestuurslid Technische Zaken Michel Voogt en vanuit de sponsorcommissie Lisa van Uffelen.
Daar werden zij getrakteerd op een gezellige avond met onder meer een indrukwekkend optreden van cabaretier Martijn Koning. Hoogtepunt van de avond voor de deelnemende verenigingen was uiteraard de uitreiking van de cheques.


In totaal zijn er tijdens de vijfde editie van de Rabobank Clubkas Campagne 39.169 uitgebracht. Wederom was het voetbalvereniging Lyra dat de meeste stemmen vergaarde en dus de vetste cheque kreeg uitgereikt. Met 309 stemmen deed MVV ’27 echter ook uitstekende zaken. Michel mocht daarom een cheque van liefst € 695,25 ontvangen van Wim Smit, regiomanager bij Rabobank Westland. Een prachtig bedrag dat uiteraard een goede bestemming gaat krijgen.
Onze dank daarom aan allen die gestemd hebben op MVV ’27, maar bovenal ook aan Rabobank Westland, dat met deze campagne meer dan 100 verenigingen in de regio een steuntje in de rug geeft.

Bent u klant van Rabobank Westland, maar nog geen lid? Word dit dan snel, zodat u volgend jaar ook op ons kunt stemmen. http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/westland/leden/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten