dinsdag 15 april 2014

Meld je aan voor het officiële FIFA-toernooi bij MVV ’27!

Op 2 en 23 mei heeft MVV ’27 een bijzonder toernooi. Deze keer worden de voetbalwedstrijden niet op onze velden gespeeld, maar is de kantine het strijdtoneel. Spelers uit de E, D, C en B mogen in de kantine de strijd tegen elkaar aangaan in het ‘FIFA-toernooi’ op Playstations en X-boxen. Je kunt je nu aanmelden!

Een speciaal bedrijf komt onze kantine op 2 en 23 mei uitrusten met een flink aantal Playstations en X-boxen. Op 2 mei is de beurt een de C- en B-jeugd om strijd op de digitale velden tegen elkaar aan te gaan. Op 23 mei mogen de E- en D-pupillen hun talenten laten zien. Op beide dagen spelen de deelnemers het officiële FIFA-spel. In onderlinge wedstrijden gaan de deelnemers de strijd aan. Er wordt gespeeld met een afvalsysteem, waarna er uiteindelijk één winnaar overblijft.

De avonden beginnen om 19.00 uur en duren tot ongeveer 23.00 uur. De kantine is om 18.30 uur open. De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon. Een drankje en iets lekkers zijn inbegrepen. Doe je ook mee? Meld je dan aan bij door een e-mail te sturen naar connyrood@gmail.com. De aanmelding voor de C- en B-jeugd moeten uiterlijk woensdag 30 april binnen zijn. De E- en F-jeugd hebben tot en met woensdag 21 mei om zich aan te melden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten