zondag 17 november 2013

Verkoop Grote Clubactie wederom succesvol verlopen! Een tussenstand.






















Ook dit jaar zijn er weer veel jeugdleden enthousiast de pad op gegaan om loten voor de Grote Clubactie te verkopen, waarvan 80% van de opbrengst naar onze vereniging gaat.
Inmiddels zijn de meeste verkopen verwerkt. Dat wil zeggen, alle machtigingen zijn ingevoerd en de meeste bedragen zijn reeds bij de kopers van de rekening geïncasseerd. Ook de nog contant verkochte loten zijn grotendeels bij de kopers bezorgd.

Komende weken volgt meer informatie over de topverkopers en het precieze aantal loten wat dit jaar is verkocht.Wij verklappen alvast dat dit rond de 1500 ligt!!

Geen verkopers gezien en wil je tóch nog loten kopen? Of wil je alsnog in de prijzen vallen als (top)verkoper van MVV '27? Dat kan! De laatste loten kunnen nog tot woensdag 27 november gekocht of verkocht worden. Neem hiervoor contact op met Stephan Moerenhout, tel. (06) 54 66 30 78 of via jeugd@mvv27.nl

De trekking is op donderdag 28 november. De uitslag is daarna te lezen op www.clubactie.nl en in diverse media. Wij hopen natuurlijk dat er veel prijswinnaars onder onze lotenkopers zitten. Naast de hoofdprijs van EUR 100.000 zijn er nog veel meer mooie prijzen te winnen.
De lotnummers staan bij de afschrijving van uw bankrekeningnummer vermeld.
Bij de contant verkochte loten staat het lotnummer op het fysieke lot.

Jullie trotse coördinatoren van de Grote Clubactie:
Stephan Moerenhout
Conny Moerman
Jeannette Davidse


Geen opmerkingen:

Een reactie posten