donderdag 21 november 2013

Ook ’t Wapen van Maeslant wordt Vriend van MVV ’27

















Voorafgaand aan het duel tussen MVV ’27 en Valken’68 werden de handtekeningen gezet onder een nieuw sponsorcontract tussen de voetbalvereniging en  ’t Wapen van Maeslant.
De gezelligste kroeg van het dorp is al vele jaren sponsor bij de club maar sinds afgelopen zaterdag is de kroeg officieel  ‘Vriend van MVV ’27’.
Namens de sponsorcommissie was Marcel van de Zwan aanwezig en namens  ’t Wapen zette selectiespeler Stanley Klop zijn handtekening.
Naast de kledingsponsoring van ons 4e elftal lopen ook de heren van ons 1e zaalteam de aankomende drie jaar in een prachtig tenue. De afgelopen 4 jaar zijn de Heren van zaalteam 1 drie keer kampioen geworden en we kunnen dus wel spreken van een echt sterrenensemble. Stanley is samen met zijn teamgenoten misschien wel op weg naar nog een kampioenschap….  MVV ’27 zaal 1 staat momenteel  op een uitstekende 2e plek in de Hoofdklasse C.

Wij willen bij deze ’t Wapen van Maeslant nogmaals bedanken voor de mooie samenwerking en we wensen het 4e elftal en ons 1e zaalteam veel succes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten