zondag 17 november 2013

Evenementencommissie stelt zich voor
















De dames van de Evenementencommissie


Zaterdag 2 november kon eenieder na de wedstrijd van MVV ’27 tegen HVC ’10 wederom proeven van het succes van de Evenementencommissie. De dames van deze commissie hadden namelijk gezorgd voor een heerlijk broodje hete kip als aanvulling op het toch al smaakvolle assortiment in de keuken van Riet en Jenny.

Daar de Evenementencommissie inmiddels al een tijdje actief is bij MVV ’27 is het de hoogste tijd om even stil te staan bij deze dames. Aan de hand van een kort vraaggesprek met één van hen (Conny Rodenrijs) geven wij inzicht in wie zij zijn en wat ze doen.

Kun je kort de dames van de evenementcommissie voorstellen? Wat is jullie band met MVV ’27?

Wij zijn Danielle Degens, Caroline Voogt en Conny Rodenrijs. Onze band met MVV ‘27 is allereerst dat onze jongens voetballen bij de jeugd. Daarnaast heb ik heel mijn jeugd bij MVV’27 doorgebracht, omdat mijn vader in MVV ’27 1 speelde en later trainer was van MVV’27 1. Daarna ben ik 15 jaar mee geweest als kookster van het jeugdkamp en daar heb ik Caroline leren kennen, want ook zij ging een aantal jaren na mij mee als kookster. Danielle deed en doet veel achter de bar en heeft veel gewassen voor de selectie!!

Hebben jullie nog behoefte aan helpende handjes (voor in de commissie of voor losse evenementen) of kunnen jullie het zelf goed af?

Losse handjes kunnen wij altijd gebruiken. Er hebben zich al aardig wat personen bij ons gemeld die graag willen helpen. Helemaal top!!

Welke activiteiten van de afgelopen tijd hebben we al aan jullie te danken?

We zijn vorig jaar begonnen met het evenement "de snelste bal". Af en toe hebben we een maaltijd klaar gemaakt na een thuiswedstrijd (stamppotten en nasi). Dit viel in goede aarde en vervolgens werd er aan ons gevraagd of we niet de Evenementencommissie wilde vormen. Dus zo is het eigenlijk gekomen. Dit seizoen zijn we gestart met de opening van het terras (terrasburger) en hadden na de derby met VDL de viskar en patat en in de herfstvakantie een clinic voor de E en F door de selectie.

Wat staat voor de komende tijd op stapel?

De komende tijd staat er veel op stapel: vrijdag 29 november de jaarlijkse voetbalquiz, Sinterklaas voor de jeugd, Kerstklaverjassen, in januari willen we voor de dames in de vereniging een "Gooische vrouwenbingo" organiseren, enz, enz.

Hebben jullie nog behoefte aan ideeën/ suggesties voor activiteiten en hoe/ bij wie kunnen mensen dat aandragen (of hebben jullie al voldoende inspiratie)?

Voldoende inspiratie dus, maar ideeën zijn altijd welkom! Dit kan door ons aan te spreken of te mailen naar connyrood@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten