zondag 17 november 2013

Maasdijk VR1 – MVV’27 VR1 Eindstand 5 – 3

Hoe effectief kan je zijn?

Dames, toch weer een verslag, al zitten jullie er misschien niet op te wachten. Er is gelukkig een anoniem iemand op Twitter die ons volgt en die ziet gelukkig ook wat ik elke week schrijf. Gewoon goed voetbal, maar….

Dames, 4 kansen van Maasdijk en 5 doelpunten, dat is de uitkomst bij de tegenpartij van dit weekend. Wederom wij verzorgd voetballen en over de gehele wedstrijd gezien ongeveer 17 kansen. Aan onze kant gaan er dan maar 3 in. Dat is de uitkomst bij ons. Jullie hebben weer gewerkt als tijgerinnen, alleen moet na deze wedstrijd gezegd worden dat de tegenpartij de kansen wat makkelijker afmaakt, al hebben wij het beste van het spel.

We begonnen lekker met voetballen en na een afgekeurd doelpunt wat wij er in schoten werd het spel wat harder. Maasdijk kreeg twee “kansjes”, althans 2 schoten van afstand en die gingen er in. Ach 2-0 met de rust en dan moet onze sterkste 2e helfie nog komen. We begonnen weer fris in de 2e helft en kregen in 5 minuten 3 opgelegde kansen. Echter geen 1 erin. Hierna kwamen zij op 3-0 en toen ging het los. We kwamen weer met leuke aanvalletjes voor de goal van Maasdijk en zo stond de 3-1 en 3-2 eigenlijk snel na elkaar op het bord. De dunne liep uit de voetbalbroekjes van Maasdijk, de billen werden samen geknepen. Er werden over en weer wat stootjes uitgedeeld en er werd zelf een blond meisje van Maasdijk even voor 5 minuten naar de kant gestuurd. Ik zal niet herhalen wat ze zei, maar voor hun eigen thuisscheidsrechter was het respect ver te zoeken. Helaas door een lulligheidje daarna ging de 4-2 erin. De mentaliteit bij jullie was nog niet over en jullie gingen er gewoon nog effe tegenaan. Eindstand toch nog 5-3, waarbij gezegd mag worden, dat met een beetje meer geluk van onze kant er een andere stand had gestaan. Echter op effectiviteit waren zij dit keer de betere. Maasdijk of Maasland, het scheelt haast niets, maar in dit geval 3 punten.

Toch maar weer met goede moed dinsdagavond de training gaan verzorgen en ervoor zorgen dat we er zaterdagmiddag thuis weer staan tegen Scheveningen.

Jill en Jane hartelijk bedankt voor jullie inzet. Sorry dat het wat uitliep, ik hoop wel dat jullie nog op tijd waren anders heb ik ruzie met Marc. Marc mea culpa, excuus, sorry. Hopelijk hebben jullie wel gewonnen. Jullie hebben een fles wijn tegoed van ons voor jullie meiden.