zondag 17 november 2013

PERSOON OUTDOOR LIVING WORDT VRIEND VAN MVV ‘27
















Zaterdag 9 november werd in de bestuurskamer van MVV ’27 het sponsorcontract getekend tussen de voetbalvereniging en Persoon Outdoor Living. De importeur van Tuinmeubelen van directeur Arthur Davidse verbond zich als Vriend van MVV ’27 voor drie jaar aan de club. Hoewel de samenwerking nu officieel bevestigd is, was het Maasdijkse bedrijf al eerder van grote waarde voor de Maaslandse vereniging. De meubelen van het vernieuwde terras werden immers geschonken door Persoon Outdoor Living.

Dat Davidse met zijn onderneming sponsor is geworden, wekt voor velen waarschijnlijk geen verbazing. Hoewel de oud-doelman zijn actieve carrière begon bij vv Zwaluwen in Vlaardingen, leerde hij het keepen pas echt in de selectie van MVV ’27. Tegenwoordig is de Maaslander voetbalvader van zoon Stef (D3) en dochter Jill (MB1). Van dat laatste elftal is hij bovendien een van de leiders. Met daarnaast echtgenote en oud dames 1 speelster Jeannette die actief is in de Communicatiecommissie loopt MVV ’27 als een rode draad door het leven van Davidse en zijn gezin.

Persoon Outdoor Living is al meer dan twintig jaar actief in de im- en export van tuinmeubelen. Het bedrijf is leverancier van een moderne collectie, bestaande uit twee lijnen Exotan en Triniti en staat zonder uitzondering voor betaalbare meubels vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Dat het met de kwaliteit sowieso goed zit, bewijst het meubilair op het vernieuwde terras van MVV ’27. Overweegt u de volgende lente uw tuininterieur te veranderen, dan mogen tuinmeubelen van Persoon Outdoor Living eigenlijk niet ontbreken. Wij danken Arthur nogmaals voor zijn bijdrage aan het nieuwe terras en uiteraard voor zijn sponsorschap als Vriend van MVV ’27.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten