zondag 17 november 2013

Van de voorzitter

Gisterochtend werd ik verrast door een bezoek van de heer en mevrouw Huiskes aan de club. Zij hadden een gloednieuwe wedstrijdbal bij zich voor de selectie. Deze bal gaat gebruikt worden tijdens de thuiswedstrijd tegen DUNO. Een prachtig gebaar van onze oud-secretaris en erelid en zijn vrouw die vele jaren in de kantine heeft gestaan.
Het was verder een waterkoude dag waar ons G-team het aankomende kampioenschap vrijwel veilig speelde. Zij wonnen van hun naaste concurrent en mogen over 2 weken zeer waarschijnlijk de bloemen in ontvangst nemen. Ik nodig u van harte uit hen aan te komen moedigen op 30 november om 11.15 uur.
Afgelopen woensdagavond hebben wij, het bestuur, overleg gevoerd met de Stichting Sportcomplex de Commandeur. Allerlei onderwerpen kwamen aan de orde: (her)keuring van de velden, het onderhoud van veld en groen, de vervangingskalender van de velden, de verlichting op veld 5 enz. Een uitstekend gesprek met duidelijke afspraken. Ik wil graag een beroep op jullie/u doen: onze velden zijn buiten de trainings- en wedstrijduren door iedereen te gebruiken en dat vinden we een goede zaak. Let u met ons op: geen vuil achterlaten, geen glaswerk op het veld, natuurlijk niet met fietsen en brommers op de velden rijden. Spreek gebruikers aan op misbruik. Dat helpt vernielingen voorkomen.
Er zijn opvallend veel blessures de laatste weken. Vooral breuken, al dan niet opgelopen op het voetbalveld, voeren de boventoon. Ik wil nie-mand te kort doen, maar uw speciale aandacht vraag ik voor Sarah Bos. ’s Middags paste zij nog de nieuwe trainingskleding voor dit seizoen, kort daarna blesseerde zij zich heftig tijdens het trainen van de MC1 en ligt op moment van schrijven nog in het ziekenhuis met een verbrijzeld scheepvormig bot. Een imposante externe stellage moet zorgen voor een volledig herstel. Sarah zal zich voorlopig via een rolstoel verplaatsen. Hopelijk zien we je snel weer langs de lijn, Sarah, we wensen je een voorspoedig herstel toe.
Ten slotte attendeer ik op het naderende einde van ons papieren clubblad. Vanaf 2014 stappen we over op een digitale nieuwsbrief. Onze communicatiecommissie duikt de komende weken in de historie van het clubblad en publiceert hier in het clubblad, op onze site en in onze aan-staande nieuwsbrief interessante en vermakelijke artikelen over.
Ik wens u weer prettige weken toe en ontmoet u ongetwijfeld weer op ons complex!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten