maandag 25 november 2013

Glasdesign tekent als gold sponsor


De sponsorgroep van MVV ’27 kent weer een nieuwe aanwinst. Glasdesign is toegetreden tot de groep Vrienden van MVV ’27. Glasdesign tekent als gold sponsor, wat voortvloeit uit de werkzaamheden en materialen die Glasdesign MVV ’27 aanbood voor de renovatie van de ramen en kozijnen.

Glasdesign is een bedrijf met een compleet aanbod van glas en glazen producten. Het aanbod van het bedrijf richt zich zowel op particulieren als grootafnemers. Enkele maanden geleden heeft het Glasdesign, dat is gelieerd aan het Maaslandse Van Eijmeren, veel arbeid en materialen aan MVV ’27 geschonken voor de verbouwing van de ramen en kozijnen van onze kantine. Als dank voor deze waardevolle bijdrage biedt MVV ’27 Glasdesign een gouden sponsorpakket aan.

Glasdesign, waar Sander Pieters (zie foto) de eigenaar van is, treedt graag toe tot de sponsorgroep van MVV ’27. Het bedrijf vindt zijn bijdrage aan MVV ‘27 niet alleen een maatschappelijk waardevolle investering, maar ziet de sponsoring ook als een mooi gebaar richting zijn medewerkers, waarvan er meerderen vaak bij MVV ’27 over de vloer komen. Uiteraard verwelkomt MVV ’27 Glasdesign dankbaar als nieuwe sponsor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten