dinsdag 5 november 2013

Heinekenbar

















Ongetwijfeld heeft u hem al zien pronken in onze kantine, sinds enkele weken beschikt MVV ’27 over een Heinekenbar. Een functionele tafel met bijbehorende barkrukken die als bezegeling van het hernieuwde contract tussen de voetbalclub en de bierbrouwer ons clubgebouw verfraaid.

Afgelopen zomer leek het er lange tijd op dat –uit financiële overwegingen- een eind aan de jarenlange samenwerking zou komen. Middels een intermediair werd gekeken wat het beste voor de club was en leek een overstap naar een concurrent aanstaande wat zou betekenen dat er een ander merk uit de kranen zou gaan vloeien.

Bij eerste elftalspeler Dion Dickhoff, werkzaam voor het grootste bierconcern ter wereld, ging direct het alarm af en hij waagde zich tussenbeide. De onderhandelingen werden heropend met een (voorlopig) één-jarig contract als resultaat en dientengevolge kunnen de ‘volwassen’ leden zich tenminste tot het einde van dit seizoen versmullen aan het Heerlijk Helder Heineken.

De –in het contract vastgelegde- Heinekenbar staat symbool voor het gedachtengoed dat beide partijen de sfeer in de kantine altijd proberen te optimaliseren. Bij deze dan ook proost!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten