donderdag 7 november 2013

Meer dan 1.000 MVV-speculaaspoppen verkocht!






















De Speculaaspoppenactie 2013 van MVV ’27 heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Door de inzet van vele (jeugd)leden zijn iets meer dan 1.000 exemplaren verkocht.

Jeugdleden verkochten de afgelopen weken vele exemplaren door familie, buren, et cetera te verleiden speculaaspoppen aan te schaffen. Ook online zijn flink wat exemplaren verkocht. Ook mooi is dat diverse bedrijven de speculaaspoppen voor hun personeel hebben aangeschaft.
In totaal werden 1.010 exemplaren verkocht, wat MVV ’27 een schitterend bedrag oplevert. Dit bedrag wordt gebruikt om de jeugdopleiding van de club verder te verbeteren.

De actie van de sponsorcommissie is naar grote tevredenheid gegaan. Dit jaar vond de Speculaaspoppenactie voor de eerste keer plaats. Het geweldige resultaat motiveert de sponsorcommissie om de actie volgend jaar te herhalen. De sponsorcommissie en het bestuur danken iedereen voor zijn/haar inzet en bijdragen om van deze actie zo’n succes te maken!

Afhalen: 20 november
Op woensdag 20 november kunnen de speculaaspoppen tussen 13.30 en 20.00 uur bij MVV ‘27 worden afgehaald. De speculaaspoppen kunnen worden afgehaald door de jeugdleden die de poppen verkochten én door iedereen die rechtstreeks bij de club heeft besteld. Als je jouw bestelling bij een jeugdlid hebt gedaan, komt deze de speculaaspop(pen) netjes aan de deur bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten