zondag 3 november 2013

Van de voorzitter







Wat was het weer een mooie zaterdag! Winnen met het eerste elftal van de koploper, de eerste wedstrijd van ons jeugd-G-team op ons complex, een volle, gezellige kantine en een bleek zonnetje. Natuurlijk werd er ook door de andere teams gestreden voor winst en zolang het er sportief en gedreven aan toe gaat zijn wij als club hartstikke tevreden!

Het was weer een drukte van belang in de commissiekamer. Iedere week zijn Nico en Leo bezig om het wedstrijdschema kloppend te krijgen, de scheidsrechters in te schakelen, de velden in te delen. En dan word je ook nog gastvrij ontvangen als bezoekende club of scheidsrechter. Een groot compliment voor beide heren en hun team is absoluut op z’n plaats!

Vorige week was Karel van Leeuwen na zijn zware operatie weer op ons complex. Hij vroeg mij zeer nadrukkelijk om u allen te bedanken voor alle aandacht die hij mocht ontvangen. Kaartjes, berichtjes uit de meest onverwachte hoek, dat heeft hem zeer geroerd. Ook Cor de Vos is weer thuis, en ook van hem ontvingen we een email met een bedankje voor alle aandacht. Blijkt maar weer dat een klein gebaar in moeilijke tijden heel veel betekent en dat u het ook belangrijk vindt om uw belangstelling kenbaar te maken. En, u weet het, stel het bestuur op de hoogte en wij zullen aan lief maar ook leed aandacht besteden (maar daar hebben we uw opmerkzaamheid voor nodig!).

Komende dinsdagavond weer het gebruikelijke inloopspreekuur. Mocht u denken dat er geen gebruik van gemaakt wordt? Ach, er zitten geen rijen mensen om ons te spreken, maar zeer regelmatig komt er een clublid langs om vragen te stellen over de kleding, indelingen, bestuurlijke zaken enzovoorts. Ik vind het prettig om te weten wat er speelt op de club, dus ook om uw overpeinzingen, complimenten of andere zaken te delen bent u van harte welkom.

Komende week gaan we de eerste gesprekken voeren over onze G-kleedkamers. We hebben een bedrag van de Balije van Utrecht ontvangen, maar dit is nog niet voldoende om te kunnen uitvoeren wat wij voor ogen hadden. Nu wordt het zaak om op een rijtje te zetten wat echt moet, wat we zelf kunnen regelen en waar we onze vrijwilligers en sponsoren nodig hebben. Ik ga u op de hoogte houden van de vorderingen.

Ook gaan we komende week vernemen hoe de entree gaat worden aangepakt. Als dat net zo’n prachtig gezamenlijk traject wordt als de aanleg van ons mooie terras, dan kan ik er echt naar uitkijken.



Wens ik u weer gezellige weken, ontmoet ik u wellicht aanstaande dinsdag en anders zeker langs de lijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten