zondag 10 november 2013

MVV ’27 VR1 – HPSV VR1 Eindstand: 4 – 0
















HATSJIKIDEE!!

Een belangrijke dag, de sponsorcontracten zouden getekend worden, de foto’s in de nieuwe trainingspakken en nieuwe tenues zouden worden gemaakt en als het goed is, eindelijk de voor jullie verdiende punten Dames (en ook een beetje voor ons). Vandaag mochten jullie het laten zien aan het thuispubliek, of al die positieve verslagen over driehoekje hier en eindpaasje daar, nu wel echt waren. Nou, de eerste helft hebben de toeschouwers kunnen genieten van jullie strelende voetbal. 
















Lekker opbouwen van achteruit. Niks geen onbehouwen schoten naar voren. Gewoon zoeken naar een voetballende oplossing. Zou onze droogstaande Puck de goal vandaag vinden, na alle assists die ze wel geeft dit seizoen? We gingen zoals normaal lekker fel van start en zagen al snel dat het vandaag ging gebeuren. 
















Hele mooie combinaties met heerlijke doelpunten. Ook wel harde overtredingen, waarbij we wederom geluk hadden dat de tegenstander geen “bekeuring” uitschreef. Het bleef maar bij 3-0 met de rust, waarbij er wel 6 in hadden kunnen zitten, maar niet getreurd de kleedkamer in, want de altijd zo goede 2e helft moest nog komen. Even wat peptalk wat eigenlijk niet nodig was gingen we weer van start. Op de 1 of andere manier kakten we in en kwamen we niet meer in ons zo vertrouwde spel. We hielden wel druk op de bal, maar de paasjes kwamen niet meer scherp aan. 
















Gelukkig probeerden we wel te blijven combineren en er kwam nog een mooie eindgoal van. De eindstand van 4-0 is er toch 1 waar we heel trots en blij mee kunnen zijn. 

Als het na afloop altijd zo gezellig is, dan gaat deze oude coach het niet redden, wat brengen jullie een gezellige sfeer in die oergezellige kantine. Op het laatst konden we met de wijnflessen een opstelling maken op de stamtafel. Gelukkig weten we nu ook dat Joost anders geaard is, dus die is uit de kast. Meiden onwijs gefeliciteerd met de overwinning, geniet ervan, dinsdag weer trainen en op gaan werken naar aanstaande zaterdag, Maasdijk uit. Voor degene die zich nog afvragen of Puck gescoord heeft? Gewoon de volgende keer lekker zelf komen kijken, dan weet je het.














Rest mij alleen nog om Jane wederom te bedanken voor het leeg houden van de goal. Ze wist de “0” te behouden. Ze voetbalde lekker mee en bleef zeer attent als ze toch een bal kreeg. Als keeper is het juist lastig om er te staan als je heel weinig ballen krijgt en er dan toch ineens 1 komt. Jane bedankt, Tarzan zal blij met je zijn, nou wij ook.

Prettig weekend, Joost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten