zondag 29 september 2013

Super Saturday: MVV’27 VR1 – VDL VR1 Eindstand 2-5


2-5 dan zeg je al snel, die zijn volledig overspeeld. Niets is minder waar. Het kan een kort verslag zijn en dan zetten we alleen neer; helaas geen keepster. Ik doe dan echter onze Tessa en Karen tekort, want ze zijn er gewoon maar weer gaan staan, in dat grote rechthoekige ding met 3 palen en een soort van vangnet eraan. Zelfs de leider van VDL zei na afloop, zonde hoor haha, dat jullie geen keepster hebben, want in het veld staan ze allemaal hun mannetje en hij had gewoon gezegd, schieten op die goal. Hebben we er wat aan, NEE, zoals Siempie zei in de kleedkamer: “We hebben niets”. Voor mij is dan toch na alle opmerkingen vanaf het terras langs de kant, het positieve, we creëren na de pauze 7 opgelegde kansen, die na wat breiwerk in de 16 meter bij hun er gewoon niet ingaan.


Als ik dan de 10 minuten voor de pauze, waar we 2 hele lullige doelpunten tegen krijgen meetel, dan geven we het daarin weg. Qua voetbal kunnen we niets zeggen, jullie doen gewoon je taken in het veld heel goed en dat bleek ook wel na de pauze toen we scoorden, we geloofden er weer in.



De inzet en het spel is gewoon goed te noemen meiden. Het was een slagveld bij de tegenpartij, ze vielen als zoete broodjes op de grond met kramp (ik noem het geen conditie/tijdrekken), ik zag ze allemaal mank lopen en bij ons werd er ook heel wat afgetaped in de kleedkamer.



Nogmaals, aan jullie zelf hoef je niet te twijfelen, het is en blijft het keepsters probleem. Er moet toch binnen jullie vriendinnenkring en MVV’27 een meid zijn, in Maasland of Maassluis, die dit wil gaan doen op deeltijdbasis samen met Kim. Er moet toch iemand zijn die dat Rood-Witte doel bij onze gezellige, ambitieuze damesgroep wil verdedigen. Al met al, een stevige lekkere partij voetbal, met toch een teleurstellend weekend voor ons, (het was een zware nacht om te werken na zo’n wedstrijd) maar onthoud: Dames, petje af voor jullie! De moraal van deze wedstrijd is, dat de prijzen pas verdeeld worden aan het einde van de competitie. Tot dinsdag.

Groetjes, Joost.

1 opmerking: