zondag 15 september 2013

Midden-Delfland wint Cittaslow toernooi!

Het team van Midden-Delfland heeft het eerste Cittaslow voetbaltoernooi gewonnen. In een spannende finale tegen Borger-Odoorn bracht een penalty uiteindelijk de beslissing. Midden-Delfland won met 1-0. Het goede weer, de uitstekende organisatie en de winst voor de thuisploeg zorgden voor een zeer geslaagd toernooi.

Het toernooi werd rond 11:00 uur geopend door burgemeester Rodenburg. De Maaslandse Harmonie en Euterpe verzorgde hierbij de muzikale ondersteuning. Vanuit de Cittaslow gemeenten uit het hele land waren naast de spelers van de D-elftallen ook ouders, sportwethouders en andere belangstellenden meegekomen.

Hierdoor was er sprake van een gezellige drukte op ons complex. Omdat het weer op deze zondag een stuk beter was dan de voorgaande week had iedereen direct profijt van het nieuw aangelegde terras. 


Nadat het team van Midden-Delfland de wisselbeker in ontvangst had genomen waren er in de kantine mooie woorden van wethouder Tineke van Nimwegen van Midden-Delfland en de sportwethouder van Borger Odoorn. Zij waren zeer te spreken over de manier waarop MVV ’27 dit toernooi heeft georganiseerd. Een compliment voor de toernooiorganisatie en alle betrokken vrijwilligers is dus zeker op zijn plaats!

Foto's van deze dag komen maandag op onze website www.mvv27.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten