donderdag 5 september 2013

HVC’10 VR1 - MVV ’27 VR1 Eindstand 4-3.

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de Dames in en tegen HVC’10. Met 11 meiden van de 19 stuks die we hebben, door vakanties en nog andere bezigheden toch afgereisd.
We kwamen na leuke combinaties op 0-1 voorsprong. Hierna kregen de Dames van de tegenpartij een aantal uitvallen met alleen de bal naar voren. Helaas scoorden ze daar wel uit. Wij bleven echt goed samenspelen, maar moesten met een 3-1 ruststand aan de warme thee, alsof het nog niet warm genoeg was. De tweede helft hadden we twee frisse krachten die gelukkig nog achter ons aan waren gekomen. We begonnen weer sterk en de vele trainingsuren van de afgelopen twee weken waren al goed te zien. Hele leuke combinaties en we kwamen dan ook gewoon terug tot 4-3. Er moet gezegd worden dat als het nog 10 minuten langer had geduurd en dat had gemoeten met alle blessure behandelingen, dan hadden we winnend van het veld gegaan. In de kleedkamer zaten na afloop 13 uitgebluste dames die met opgeheven hoofd terug kunnen kijken op een hele goede wedstrijd met veel inzet, conditie, positieve aanmoedigingen en hele mooie combinaties. Top Dames, dit beloofd wat voor de rest van het seizoen. We zijn nu al trots op jullie en dat mogen jullie ook op jezelf zijn.