zondag 15 september 2013

Sc Monster VR2 – MVV’27 VR1 0 – 2
















Zaterdagochtend, regen, wind en een stel dames die er zin in hadden om vandaag te laten zien dat de witte zakdoekjes echt niet nodig zijn.Na een duidelijke uitleg van de leiders gingen de Dames met een aantal afspraken het veld in, waarbij vooral niet meegegaan moest worden met de tegenstander.
Ook was Kim bereid om bij ons een wedstrijdje te willen keepen. Nou, dat gaf de rust die onze Dames nodig hadden. Er werd lekker getikt en met leuke combinaties werd het doel gevonden bij de tegenpartij.

Het veld was uitermate geschikt om wat slidings te maken en dat resulteerde zelfs in een gele kaart bij de tegenpartij. De dame in kwestie mocht dan ook even 10 minuten uitrazen langs de kant.
Onze dames kwamen de afspraken na en gingen niet mee in het spel van de tegenpartij. Positieve coaching in het veld onder elkaar en de kansen stapelden zich op.

De 0-1 kwam na een leuke aanval over rechts en werd keurig afgerond. Weer 0-1 voor, waar hadden we dat meer gehad. We bleven lekker voetballen, waarbij we de duels niet uit de weg gingen.

Pauze en even de kleedkamer in. Nog wat opbeurende woorden en hierna het veld weer in om het karwei af te maken. Bij een stand van 0-2 zouden we namelijk door zijn in de beker. De mouwen werden opgestroopt, de scheids floot iets meer voor de thuisploeg, maar dat mocht de pret niet drukken. Een corner van de linker kant, profiteren van de wind en zowaar een kopbal, 0-2. De buit was binnen, nu gewoon uitspelen en 3 punten en een ronde verder.

Na afloop even de kleedkamer in. Blije en voldane gezichten. Gefeliciteerd Dames 1 van MVV’27.

Op naar de competitiewedstrijden, met direct komend weekend een derby uit tegen Excelsior M en de week daarop tegen VDL thuis. Heerlijk.

Groet, Joost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten