zaterdag 7 september 2013

Terras bijna gereed!

Onder deskundige leiding van Hoveniersbedrijf De Groot heeft een grote groep vrijwilligers de laatste dagen enorm veel werk verzet voor ons nieuwe terras. Het resultaat is dat ‘ie bijna gereed is!
Nog geen week geleden liet het MVV-complex zich vergelijken met een zandvlakte. Ruud Rasens had rondom de kantine het door Aannemerscombinatie Midden Delfland gestorte zand netjes verspreid. Met de door Verboon Maasland geleverde loopplaten was ons complex nog enigszins begaanbaar.

Vorig weekend en de dagen erna werd een start gemaakt met het aanleggen van het terras. Afgelopen donderdag heeft een ploeg van 15 vrijwilligers samen met Hoveniersbedrijf De Groot voor een enorme stroomversnelling gezorgd. Het door Welvreugd beschikbaar gestelde hulpmateriaal was daarbij zeer welkom. Met veel sjouw- en straatwerk is het volledige terras gelegd. Vrijdag hebben de mannen van Rob de Groot en Jan de Baat onder meer het terras aangetrild, waardoor het terras er inmiddels prachtig bij ligt.

Zowel de werkzaamheden van Hoveniersbedrijf De Groot als de geleverde materialen door Aannemerscombinatie Midden Delfland, Welvreugd en Verboon Maasland worden MVV ’27 kosteloos aangeboden. Onze dank aan de sponsorende bedrijven én aan de geweldige inzet van onze vrijwilligers is groot!

De komende dagen vinden er afrondende werkzaamheden plaats aan onder andere het looppad naast het terras. Verder levert Persoon Outdoor Living de komende week het nieuwe, veelbelovende meubilair. Zodra er nieuws is, vind je het uiteraard op onze site en social media. Foto’s van de werkzaamheden en het nieuwe terras vind je op onze Facebook-pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten