zondag 15 september 2013

Schitterend nieuw terras geopend!


Het nieuwe terras van onze club is afgelopen week volledig voltooid. Nadat eerst de tegels op het terras gelegd waren en het omliggende looppad was afgerond, werd donderdag prachtig meubilair geplaatst. Burgemeester Arnoud Rodenburg en voorzitter Rita van Hardeveld openden het terras zaterdag feestelijk.
Nadat Hoveniersberdrijf Rob de Groot en vele vrijwilligers het terras en het omliggende looppad de afgelopen dagen – vaak in weer en wind – afrondden, was het donderdag aan Persoon Outdoor Living om voor de finishing touch te zorgen. Het meubelbedrijf van voormalig selectiespeler Arthur Davidse heeft het terras aangekleed met schitterende loungebanken, tafels en stoelen. Persoon Outdoor Living biedt het meubilair kosteloos aan MVV ’27 aan, waar we uiteraard enorm dankbaar voor zijn.
Zaterdag werden Persoon Outdoor Living en Hoveniersbedrijf Rob de Groot uitgenodigd, samen met alle andere bedrijven én vrijwilligers die hun bijdrage hebben geleverd aan de renovatie van het terras en de kozijnen en ramen van de kantine. Marcel van der Zwan (voorzitter van de sponsorcommissie) wierp in zijn speech allereerst zijn blik wierp op de bedrijvigheid van de nieuwe sponsorcommissie, die de motor is geweest achter de renovatie.
Vervolgens spraken burgemeester Arnoud Rodenburg en Rita van Hardeveld hun waardering en bewondering uit voor de sponsoren en vrijwilligers, die in slechts enkele maanden tijd tot schitterende resultaten zijn gekomen. Bijzondere aandacht was er voor het feit dat MVV ’27 de beurs gesloten heeft kunnen houden voor de renovatie. Uiteraard werden de sponsorende bedrijven hiervoor bedankt.
Nadat de burgemeester en Rita het terras openden, bekeken alle genodigden de eerste thuis competitiewedstrijd van MVV ’27 tegen SVC ’08, dat in 1-1 eindigde.
Foto’s van de opening en het eindresultaat van het terras vind je op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/vvmvv27.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten