woensdag 2 oktober 2013

Albert van Leeuwen benoemd tot Lid van Verdienste




Afgelopen maandag is tijdens de ALV Albert van Leeuwen benoemd tot Lid van Verdienste.
Albert trad af als secretaris, maar blijft bij de club betrokken.

Voorzitter Rita van Hardeveld vertelde in haar speech waarom Albert deze titel heeft verdiend:

Albert,
Je stopt als secretaris. We hebben 3 jaar samen intensief opgetrokken. Met Laurens van Eijmeren heb je het op je genomen om nieuw bestuur te formeren na de crises. Nu stop je met je bestuurswerkzaamheden. Er liggen nieuwe uitdagingen voor je: studie en een prachtige kleinzoon. Hartstikke bedankt voor 3 jaar super-samenwerking. Voor MVV ‘27 beteken je meer dan alleen secretaris zijn. Je bent een echte Manus van alles: grensrechter als het uitkomt, aandacht voor de onderhoudsploeg, legt met anderen het terras, opent en sluit de kantine, staat achter de bar. Met Rene van der Kooij heb je een mooie tijd gehad bij de A1 en het 2e. Ook was je een tijdje damesvoorzitter. 

"Dat weet Albert wel!" 
Hoe vaak je dat niet hoort op zaterdag: de knop van de elektriciteit op de tribune, even vlaggen ophangen, eigenlijk teveel om op te noemen. Gelukkig heb je gezegd om een stukje van deze werkzaamheden te blijven doen. Daar gaan we het de komende weken over hebben. Voor al jouw inzet voor MVV ‘27 willen we je graag benoemen tot lid van verdienste, een eretitel die jou absoluut past!

Voor jou en Ria hebben we een passend geschenk gekocht: een heerlijk weekend met z'n tweeën weg, want ook door Ria, die jou de ruimte geeft om zoveel tijd aan de club te besteden, kan je dit doen.

En daar heeft natuurlijk niemand iets tegen in te brengen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten