donderdag 1 mei 2014

Voorbeschouwing MVV '27 - DSVP

In het laatste thuisduel van dit seizoen ontvangen de Maaslanders het inmiddels gedegradeerde DSVP. Voor de club en aanhang uit Pijnacker is het uitermate triest dat dit een tweede achtereenvolgende jaar een degradatie betreft. Twee zomers terug werd men in de poule met onder meer MVV '27 nog kampioen en promoveerde men naar de eerste klasse, terwijl MVV '27 toen gedwongen werd een treetje lager te gaan spelen. Zo zie je maar hoe onvoorspelbaar het voetbal kan zijn.
Uit bij DSVP in december behaalde MVV '27 een redelijk eenvoudige zege (0-3). Wat het meest bijbleef in dat duel was de zware blessure van linkervleugelverdediger Joost Spruijt. Hij kwam met het hoofd in aanraking met DSVP-speler Luuk Louter en hield er een gebroken oogkas en jukbeen aan over. Joost kwam tot op heden niet meer voor in de opstelling van het keurkorps, maar hoopt volgend seizoen weer aan te sluiten.
Wij wensen scheidsrechter Cees Post (die voor de derde maal dit seizoen naar Maasland komt), beide teams en hun aanhang een leuk en vooral sportief duel toe. Beide ploegen hebben qua ranglijst geen belangen meer, dus kunnen vrijuit spelen om er voor het publiek een leuke pot van te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten