maandag 12 mei 2014

23 mei: deel 2 officiële FIFA-toernooi bij MVV ’27

Nadat op 2 mei in de MVV-kantine de C- en B-jeugd de strijd in een officieel FIFA-toernooi tegen elkaar aangingen, is het 23 mei de beurt aan de E- en D-jeugd. Aanmelden is nog mogelijk!

De eerste avond met de C- en B-jeugd was een groot succes. Vele MVV’ers gingen de strijd met elkaar aan en het enthousiasme was groot. Vrijdag 23 mei kunnen ook de E- en D-jeugd tegen elkaar strijden in het ‘FIFA-toernooi’ op Playstations en X-boxen.

Een speciaal bedrijf komt onze kantine op 23 mei uitrusten met een flink aantal Playstations en X-boxen. De E- en D-pupillen gaan in onderlinge wedstrijden de strijd aan. Er wordt gespeeld met een afvalsysteem, waarna er uiteindelijk één winnaar overblijft.

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. De kantine is om 18.30 uur open. De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon. Een drankje en iets lekkers zijn inbegrepen. Doe je ook mee? Meld je dan aan bij door een e-mail te sturen naar connyrood@gmail.com. De aanmelding voor moet uiterlijk woensdag 21 mei binnen zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten