maandag 12 mei 2014

Vacature Bestuurslid Technische Commissie

Gezien Michel Voogt zichzelf kandidaat heeft gesteld voor de functie van voorzitter, ontstaat er een vacature voor bestuurslid Technische Commissie. Wat houdt deze functie nu precies in?

Als bestuurslid TC ben je onder andere verantwoordelijk voor het gehele technische beleid van de vereniging. Dit betekent dat er een eenduidige technische en tactische speelstijl geinitieerd en uitgevoerd wordt voor de selectie-elftallen. Dit gebeurt in samenspraak met de technische coördinatoren en de trainers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aantrekken, begeleiden en (indien nodig) opleiden van trainers en begeleiders. Ook het interne en externe scoutingsapparaat en de opleiding van jeugd- en seniorenspelers behoren tot de verantwoordelijkheden van het bestuurslid TC.

Ben je enthousiast, besluitvaardig, communicatief sterk en ben je een voetbalkenner met visie? Dan nodigen we je uit om je kandidaat te stellen voor deze functie. Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Rita van Hardeveld en / of Michel Voogt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten