woensdag 7 mei 2014

Spanning stijgt voor diverse MVV-teams

Het seizoen 2013/2014 loopt ten einde, maar dat wil allerminst zeggen dat de wedstrijden van aanstaande zaterdag om des keizers baard gespeeld worden. Met name bij de duels van MVV ’27 2, 8, 9, A1 en B1 staat er nog veel op het spel. Het tweede is nog in de race voor plaatsing voor de nacompetitie, A1 en B1 beginnen zaterdag aan het toetje voor promotie, terwijl er voor het achtste en negende nog kampioenskansen zijn. Een bezoek aan een of meerdere van deze wedstrijden is zeker de moeite waard en alle support wordt uiteraard zeer gewaardeerd.

MVV ’27 2 neemt het om 12:00 uur thuis op tegen SC Monster. Bij winst op de kustbewoners en een gelijkspel of verlies van Die Haghe plaatsen de mannen van Jelle, Jim en Jan voor de nacompetitie voor promotie naar de reserve 1e klasse. Om 14:30 trappen MVV ’27 8 en 9 op Sportpark de Commandeur af voor hun wedstrijd tegen respectievelijk Lyra 8 en Excelsior Maassluis 7. Het achtste is kampioen als het zelf drie punten pakt en concurrent Naaldwijk wint niet. Het negende kan zich dit weekend sowieso nog niet tot kampioen laten kronen. Bij winst wordt de druk bij de tegenstander van zaterdag gelegd. Wint Excelsior haar inhaalwedstrijd vervolgens niet, dan is de titel voor de Maaslanders.
Waar de senioren hun laatste wedstrijd in de reguliere competitie spelen, begint voor de jeugd van MVV ’27 dit weekend al de nacompetitie. A1 neemt het om 15:00 uur in Roelofarendsveen op tegen D.O.S.R. A1. B1 speelt om 15:00 thuis tegen Y.V.V. de Zwervers B1. De returns staan een week later op het programma. Bij winst in dit tweeluik plaatsten zowel A1 als B1 zich voor de volgende ronde, met als uiteindelijke doel promotie naar de hoofdklasse.

Wij wensen alle teams aanstaande zaterdag heel veel succes en rekenen op vele supporters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten