donderdag 29 mei 2014

Meijer Bouw treedt toe tot vriendengroep MVV ‘27


De afgelopen maanden heeft het bedrijf Meijer Bouwservice een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de nieuwe entree. Als dank voor bewezen diensten biedt MVV ’27 haar een driejarig gouden sponsorcontract aan. Onder dit contract werden vorige week de handtekeningen gezet door Patrick Hartensveld namens Meijer Bouwservice en Arnold Bos namens de sponsorcommissie van MVV ’27.

Meijer Bouw heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd op het gebied van utiliteits- en woningbouw. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in verbouw, renovatie en onderhoud van bestaande gebouwen. Dat zij hierin vakwerk leveren, heeft Meijer duidelijk bewezen tijdens de verbouwingswerkzaamheden van de entree van ons sportpark.

Naast het mooie werk dat Meijer Bouwservice heeft verricht aan de entree is het bedrijf ook de nieuwe sponsor van het scorebord langs veld 1. MVV ’27 wil Meijer Bouwservice vanaf deze plaats nogmaals bedanken voor haar  bijdrage en is trots het bedrijf als sponsor te mogen verwelkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten