donderdag 22 mei 2014

MVV-teams strijden om promotie en bekers

De laatste weken van het voetbalseizoen 2013/2014 staan voor een aantal MVV-teams in het teken van (halve) finales. Voor A1 en B1 staat zaterdag de heenwedstrijd in de halve finale van de nacompetitie op het programma, terwijl G1 binnen vijf dagen zowel de finale van de Lupardicup als die van de Free Kick Cup speelt.

A1 begint de tweekamp met een uitwedstrijd bij SJC in Noordwijk. De aftrap is om 14:30 uur. B1 start de dubbele confrontatie met RVVH om 15:00 uur op Sportpark De Commandeur. Bij een positief resultaat aanstaande zaterdag en een week later, resteert voor beide ploegen nog slechts een overwinning in de finale (op Familiedag) om promotie naar de Hoofdklasse te bewerkstelligen.

MVV '27 G1 speelt zaterdag al een eindstrijd. Op Varkenoord in Rotterdam neemt het team het in de finale van de Lupardicup op tegen LMO. Vorig jaar strandde MVV '27 nog in de halve finale, dus dat resultaat is in ieder geval verbeterd. Voor elke voetballer geldt echter: als je zover bent gekomen, wil je die beker pakken ook.

Vijf dagen later, op Hemelvaartsdag, staat voor G1 wederom een finale op het programma. In Zoetermeer, op het terrein van DSO, wordt om 12:30 uur afgetrapt tegen GONA. Inzet is de Free Kick Cup. Een jaar geleden werd de finale verloren van dezelfde tegenstander, dus winst van deze editie zou de perfecte revanche betekenen.

De support van zoveel mogelijk MVV'ers wordt door alle teams uiteraard zeer op prijs gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten