donderdag 22 mei 2014

MVV ’27 wint sub-sponsorschap ING

MVV ’27 heeft een sub-sponsorschap van ING in de wacht gesleept. Alle voetbalverenigingen uit Nederland konden een pitch indienen om aanspraak te maken op een sponsorschap van de ING. MVV ’27 ontwikkelde een fraaie video die ING moest overtuigen dat MVV ’27 een hoofdsponsorschap verdiende. Hoewel het hoofdsponsorschap aan de neus van onze club voorbijgaat, zijn we content met het sub-sponsorschap, waarmee 1.000 euro op basis van een driejarige overeenkomst gemoeid is.



ING nodigde enige tijd geleden alle amateurverenigingen in Nederland uit om een pitch te doen en kans te maken op een intensief sponsorschap van de ING. De honderd amateurverenigingen met het beste, leukste en meest onderscheidende voorstel verdienen een sponsorschap van de ING. Met dit sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven.

MVV ’27 is vol voor de hoofdprijs gegaan en ontwikkelde een pitch waarin G-voetbal centraal stond. De televisiecommercial van ING werd opengebroken en fraaie beelden van onze G-voetballers en een korte uitleg over onze plannen met een samenwerking met ING werden ingevoegd. De video en aanvullende documentatie overtuigden ING helaas niet om het hoofdsponsorschap aan MVV ’27 toe te kennen. Wel ontvangt MVV ’27 het sub-sponsorschap, waarmee een driejarige verbintenis voor 1.000 euro per jaar met ING wordt aangegaan. Uiteraard zijn we daar ook content mee!

Met het sub-sponsorschap van ING kunnen we niet de plannen uitvoeren die in de video worden geschetst. Wel krijgt de bijdrage uiteraard een nuttige bestemming. Een deel van dit bedrag wordt in ieder geval aangewend voor de G-afdeling. Aan iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan onze fraaie pitch: veel dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten