vrijdag 16 mei 2014

Drie aanwinsten MVV ’27, Milano Naarden vertrekt

De transfermarkt in het amateurvoetbal is in beweging gekomen. Ook voor de selectie van MVV ’27 zijn de eerste transfers inmiddels een feit. Milano Naarden heeft aangegeven MVV ’27 te verlaten. Tegenover zijn vertrek staan drie nieuwe spelers en zeven A-junioren die zich volgend jaar bij de A/B-selectie voegen.

Milano Naarden verlaat na enkele seizoenen MVV ’27. De behendige aanvaller was ieder seizoen goed voor een goed aantal doelpunten. De nieuwe club van Naarden is Delta Sport, dat uitkomt in de hoofdklasse.

Inmiddels is van drie spelers bekend dat ze de selectie vanaf komend seizoen komen versterken. Keeper Tom Binnendijk komt over van Lyra. Binnendijk speelt zijn hele leven bij de club uit De Lier en speelde vorig seizoen in het eerste elftal. Nadat hij dit seizoen zijn plaats in het eerste moest afstaan aan de van Scheveningen overgekomen John de Wit, gaat Binnendijk bij MVV ’27 weer voor een plaats in een eerste team.

Een andere aanwinst is Yennick Berrevoets. Deze centrale verdediger komt over van Excelsior Maassluis, waar bij het laatste seizoen veel uitkwam voor het tweede elftal. Berrevoets maakte eerder deel uit van het succesvolle A1-team van Excelsior. Het derde nieuwe gezicht is Che Carstens. Carstens speelde in zijn jeugd voor VDL en maakte enkele jaren geleden de overstap naar Westlandia A1.  Het afgelopen seizoen speelde hij daar in een vriendenteam. Carstens, die naar Maasland is verhuisd, trainde de afgelopen weken een aantal keer mee met de MVV-selectie en kan wil volgend seizoen in de A/B-selectie weer voor het hoogste niveau gaan.

Naast Binnendijk, Berrevoets en Carstens voegen komend seizoen zeven A-junioren zich bij de -selectie. Op korte termijn publiceren we op onze website de namen van dit zevental. Ook houden we u over ander transfersnieuws - de transferperiode loopt nog tot en met 15 juni - uiteraard op de hoogte via deze website en ons Twitter-account.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten