maandag 19 mei 2014

Familiedag: programma en inschrijven


Na de eerdere aankondiging van de Familiedag en de feestavond van zaterdag 7 juni, kunnen we nu het volledige programma bekendmaken. Ook is het vanaf vandaag mogelijk om jouw team aan te melden voor de altijd aansprekende Sixties-toernooien.

De Familiedag begint om 12:00 uur met een toernooi voor de C- en D-jeugd. Nadat om 14:00 uur het winnende team in deze categorie bekend is, starten de E- en F-pupillen en de Mini-F aan hun toernooi. Behalve de toekomstige talenten van MVV ’27 worden ook hun ouders van harte uitgenodigd om hun talenten op het voetbalveld te vertonen. Het toernooi kent dit jaar een extra uitdaging in de vorm van bumpervoetbal en rokvoetbal.


Om 15:30 uur wordt het startsein gegeven voor het Sixties-toernooi voor de senioren en de A- en B-junioren. Tussen 16:00 en 16:30 uur is er wedstrijd met de E-, F- en Mini-F plus ouders tegen de leiders/trainers en hierna gaan de senioren en A- en B-junioren weer uitmaken wie zich dit jaar winnaar van het befaamde Sixties-toernooi mag noemen.

Behalve de onderlinge strijd tussen de lijnen is er op Familiedag zoals eerder aangekondigd nog veel meer te beleven. Zo zijn er voor de jeugd na afloop van hun toernooi poffertjes, draaien MVV-DJ’s vanaf 16:00 uur muziek en kan jong en oud zich vanaf 17:00 uur tegoed doen aan overheerlijk BBQ-vlees (kipsaté, hamburger, sjasliek en Hawaï-stick voor volwassenen en kinderspies of hamburger voor kinderen), diverse salades en uiteraard stokbrood.


Om 20:30 uur is de uitreiking van de Rien van Eijmeren Award en de bekendmaking van de winnaars van de jaarlijkse verkiezingen. Tussendoor en na dit officiële gedeelte zal DJ Remco de muziek verzorgen. De definitieve afsluiting van het seizoen 2013/ 2014 zal tot in de late uurtjes duren. Al met al belooft het dag te worden waar alle leden van MVV ’27, maar uiteraard ook anderen die de club een warm hart toedragen, zich prima kunnen vermaken.

Voetbalprogramma 
12:00 – 14:00: Toernooi C- en D-jeugd
14:00 – 15:30: Toernooi E-, F- en Mini-F +ouders
15:30 – 16:00: Sixties-toernooi Senioren, A- en B-junioren
16:00 – 16:30: E-, F- en Mini-F + ouders vs. trainers/leiders
17:00 – 19:00: Sixties-toernooi Senioren, A- en B-junioren

Inschrijven 
Inschrijving is noodzakelijk voor het toernooi voor de C- en D-jeugd toernooi en voor het
Sixties-toernooi voor Senioren, A-en B-junioren. Inschrijven dient te gebeuren vóór woensdag 4 juni.

Aanmelden voor C- en D-jeugd kan via deze link.
Aanmelden voor Senioren, A-en B-junioren kan via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten