vrijdag 9 mei 2014

Verbouwing kleedkamers maandag 12 mei van start

De vernieuwde entree is nog maar nauwelijks geopend, of het volgende bouwproject bij MVV ’27 staat al weer op het punt van beginnen. Nu zijn het de kleedkamers die aan de beurt zijn. De kleedkamers 3 en 4 zullen gerenoveerd worden. Dit zijn de eerste twee kleedlokalen aan het begin van de gang. Deze worden speciaal aangepast ten faveure van onze G-voetballers.  Deze verbouwing wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een sponsorbijdrage van de balije van Utrecht , mr.  O.L. baron Bentinck. MVV’27 is hem hier zeer dankbaar voor.

Op maandag 12 mei zal aannemer TEBA bouw starten met het afkoppelen van de leidingen en de verwarmingen. Vervolgens zal er in de avonduren een start gemaakt worden met het demonteren van de kledinghaken en de banken. Ook de tegels in douche- en toiletruimte zullen verwijderd moeten worden.  Voor deze sloopwerkzaamheden kunnen wij nog wel een aantal handjes van vrijwilligers gebruiken. Mocht u volgende week ’s avonds nog ergens een gaatje vrij hebben in uw agenda en graag een handje willen helpen, neemt u dan even contact op met Albert van Leeuwen (06-29592804).

Als de kleedkamers tegelvrij zijn opgeleverd zal TEBA bouw vanaf 19 mei twee weken lang  zijn intrek nemen in de kleedkamers. Zij zullen de doucheruimtes en de toiletten opnieuw betegelen. Ook zullen er nieuwe douchekoppen worden geïnstalleerd. Over de bestaande vloer wordt een nieuwe vloer met anti-slip-tegels gelegd  en tegen het plafond worden nieuwe platen bevestigd.

Als TEBA bouw haar werk heeft gedaan, resten er nog wat schilderwerkzaamheden en zullen de bankjes opgeknapt en wel weer teruggeplaatst moeten worden. Voor de start van het nieuwe seizoen zullen de nieuwe kleedkamers dan feestelijk geopend worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten