woensdag 4 december 2013

Voorbeschouwing DSVP - MVV '27

Hoofsponsor : BVB Substrates

A.s. zaterdag staat voor MVV '27 het uitduel tegen DSVP op het programma. Twee seizoenen geleden kwamen beide ploegen elkaar voor het laatst tegen in de competitie en dat met grote verschillen in resultaat. Terwijl DSVP als kampioen promoveerde naar de eerste klasse, moest MVV '27 een treetje afdalen naar de derde klasse.

Hoe raar het kan lopen bewees het afgelopen seizoen. Nu waren de rollen omgekeerd; MVV '27 werd kampioen en DSVP kon het niet bolwerken en degradeerde, zodat de ploegen weer terug zijn bij af.

De ploeg uit Pijnacker maakt momenteel een lastige periode mee, want het bezet de op één na onderste plaats op de lijst met 8 punten en weet alleen DUNO onder zich. De formatie van de na dit seizoen afscheid nemende trainer Peter Klomp zal er alles aan doen om uit de onderste gelederen weg te komen, maar ook MVV '27 zal sportieve revanche zoeken na de wedstrijd van 'n week eerder.

De op 30 juli 1948 opgerichte club speelt op de Sportlaan 4 (postcode 2641 AZ) in Pijnacker. Voor de trouwe Maaslandse supporters moet het toch geen probleem zijn dit adres te vinden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten