zondag 1 december 2013

MVV ’27 VR1 – Sportclub Monster VR2 Eindstand 3 – 4

NEE, NIET WEER!!!

Dames, een bokscoach gooit zijn handdoek wel eens in de ring als zijn sporter Knock-out ligt om verder geen schade aan te laten richten door de tegenstander, zodat zijn sporter niet verder beschadigd wordt. Ik weet niet hoe groot die handdoek moet zijn voor jullie om jullie allemaal tegen nog meer schade te beschermen anders zou ik hem gooien. Helaas voor sommigen zitten wij zo niet in elkaar en gaan we gewoon de strijd weer aan. Iets in onze dimensie gunt ons gewoon die punten niet. De eerste helft is gewoon weer goed en verzorgd voetbal en een verdiende 2-0 voorsprong, waar het er meer hadden moeten zijn. Dan komen er wat wissels aan die noodgedwongen moeten en we gaan toch nog de rust in met 2-1. De tweede helft ook weer met wat aanpassingen (noodgedwongen) en onze normale zo goede 2e helft wordt helemaal niets meer. Een beetje paniekerig voetbal en zowaar de 2-2 en direct de 2-3 erachteraan. De tegenstander voelt dat er wat te halen valt en juist op dat moment de zoveelste voorzet en de 3-3 is een feit, en dan…..

Ja, dan komt het minutenspook ineens de sportvelden van MVV ’27 oplopen door de poort en ook nog eens zonder te betalen voor een kaartje. De klok tikt af en ik geloof 45 seconden voor het eind, plop sprookje uit, 3-4.

Als hier een soort van trainingsvorm voor is, meldt je dan bij onderstaande persoon. Ik had nu een hele grote handdoek nodig om te troosten.

Een wat korter verslag dan normaal, maar ook een trainer/assistent leider gaat wel eens Knock-out en daar was niemand voor in de buurt om een handdoek te gooien. Hopelijk dinsdag weer een grote trainingsgroep en zaterdag dan de laatste kans om het thuis te laten zien en daarna een gezellig feessie te bouwen.

Uiteraard zullen mijn laatste woorden weer zijn om Jane te bedanken voor het keepen, want na een wedstrijd bij Spartaan ‘20 de auto in, dan weer afgekoeld het veld in bij ons, valt niet mee. Toppie en bedankt.

Groetjes, Joost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten