zondag 22 december 2013

Hoveniersbedrijf De Groot nieuwste vriend MVV ‘27



MVV ’27 heeft afgelopen week weer een nieuw lid aan haar sponsorgroep mogen toevoegen. Rob de Groot tekende namens zijn gelijknamige hoveniersbedrijf De Groot een contract dat hem als Gold sponsor aan MVV ’27 verbindt. Dit contract vloeit voort uit zijn beschikbaar gestelde hulp bij de aanleg  van het terras van MVV ’27 afgelopen zomer.
Het hoveniersbedrijf van Rob de Groot helpt haar klanten graag bij de realisatie van hun droomtuin. Dat begint bij een goed ontwerp en eindigt bij de daadwerkelijke aanleg ervan. Het schitterende buitenterras van MVV ’27 bewijst dat zij hierin vakwerk leveren. Mocht u ook overwegen om uw tuin komend jaar een opfrisbeurt te geven, dan kunt u hoveniersbedrijf De Groot vrijblijvend een ontwerp laten maken.
Rob de Groot is blij dat hij MVV ’27 heeft kunnen helpen bij de realisatie van haar terras. Ook bij de voorgenomen verbreding van het entreepad van ons complex draagt hij straks graag een steentje bij. MVV ’27 is hem zeer dankbaar voor zijn hulp en is trots dat zij het hoveniersbedrijf als sponsor mag verwelkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten