vrijdag 20 december 2013

Piet Boekestijn (60) overleden

Tot ons leedwezen bereikte ons deze week het bericht dat op zondag 15 december Piet Boekestijn is overleden. Piet was zeker geen onbekende voor MVV ’27, al waren de afgelopen jaren de contacten niet veelvuldig. Een van de meest recente activiteiten van Piet bij MVV ’27 was het draaien van muziek tijdens een festiviteit in onze kantine. Dat deed Piet in het verleden ook veelvuldig. Hij verwierf hiermee lokale bekendheid onder de naam ‘Piet Boeks Discohoek’.


Halverwege en eind jaren ’70 was Piet als speler actief bij onze club. Hij speelde in die periode in vriendenteams. Veel van zijn oud-ploeggenoten zijn nog altijd bij MVV ’27 te vinden of zijn nog aan onze club gelieerd. Enkele namen: Ben van Mil, Henk Kroes, Bertus van Vliet, Jan, Peter en Ben Vermeulen, Peet Doelman en Jan Voogt en broer Nico Boekestijn. Veel van die namen ziet u terug op deze foto, destijds genomen in het café van toenmalig én huidig sponsor ’t Wapen van Maeslant. Piet vinden we op de bovenste rij, tweede van rechts, tussen  Jaap van den Akker en Henk Kroes.

Ondanks dat Piets tobde met een broze gezondheid, komt zijn overlijden toch onverwacht. Een vervelend incident werd hem uiteindelijk noodlottig.

Als MVV-familie wensen wij de vrouw van Piet, zijn kinderen en overige familieleden heel veel sterkte toe om dit grote verlies te kunnen verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten