woensdag 18 december 2013

MVV ’27 VR1 – CWO VR1 Eindstand 2 – 2

WEER EEN PUNT!!!!

Nu eens niet als laatste in het verslag, maar als eerste: Jane bedankt dat je weer bereid was om bij ons in de goal te staan. Je moet wel helemaal gek van het spelletje wezen om haast elke week en doordeweeks in die goal te komen staan bij ons. Vaak als je al een wedstrijd hebt gekeept in je eigen team.

Meiden, de laatste wedstrijd in deze najaarscompetitie, CWO uit. Het was een principe kwestie om niet te verliezen en eigenlijk wilden we winnen, dat was de opdracht. De eerste helft, de eerste tien minuten uitmuntend voetbal en direct een doelpunt, 1-0, nou dat wordt een makkie. Dan ineens uit het niets, wederom geen rust meer aan de bal en totaal geen combinaties meer, alles naar voren. De 1-1 was snel een feit en alles leek wel weg te vallen. De pauze in en wederom gezegd (hoe makkelijk vanaf de zijkant), hou rust aan de bal, beweeg zonder bal en ga van je eigen kunnen uit. Begin 2e helft en hoppa de 1-2, meteen weer achter en dan komt er ineens weer het kunnen, wat jullie zo goed kennen. Lekkere combinaties en de kansen stapelden zich weer op. Het zat er weer aan te komen. De ene na de andere aanval en ineens vanaf 20 meter, ja hoor, een pegel en 2-2. Nog een kwartier te gaan. Vervolgens gaat het spel heen en weer. Een aantal reddingen van Jane en de nodige aanvallen aan de andere kant. Nog een paar minuten te gaan en je ziet jullie denken, gaat het weer gebeuren of valt het een keer in ons voordeel uit. Niets van dit alles gebeurde en de uitstekende scheidsrechter floot af, 2-2 en toch nog met een voldaan gevoel het veld af. CWO is dan toch ook zo’n team net als ons, dat je niet begrijpt dat wij in de onderste regionen staan. We leggen beiden gewoon leuk voetbal op de mat.

Het was een leerzame najaarscompetitie, waarbij we kunnen terugkijken naar hele goede wedstrijden. De meeste hebben we verloren, waarvan 4 in de laatste minuten en niet tegen de minste tegenstanders. Drie gelijke spelen en 1 winst partij. Veel blessureleed welke gelukkig na de winterstop weer langzaam gaan terugkomen. De zes ploegen die nu overblijven zijn voor ons leuke tegenstanders waarbij we onder elkaar gaan uitmaken hoe het volgend seizoen gaat lopen. We gaan eerst lekker de Kerstdagen vieren en het jaar 2013 uitwuiven. Het begin van 2014 staat in het teken van eerst een trainingsweekend en vervolgens meteen op 11-01-2014 de weide weer in om de volgende bekerwedstrijd te gaan spelen.

Voor mij persoonlijk was het najaar een leuke kennismaking met de VR1 van MVV ’27 en ik kan alleen maar zeggen dat ik elke week meer energie krijg om met jullie door te gaan. Donderdagavond nog een klein trainingsuurtje en daarna lekker de kantine in om het geheel af te sluiten. Ik hoop de meesten van jullie dan nog te zien en voor degene die ik niet meer zie.

Hele Fijne Feestdagen met degene die je dierbaar zijn en tot volgende jaar!!!