donderdag 2 mei 2013

MVV komt niet in problemen tegen Duindorp


Ruim 30 supporters waren afgereisd naar Scheveningen om het restantje van de eerder gestaakte wedstrijd te bekijken.
Trainer Pim van Hoorn had Koen Hordijk aan de kant gehouden en stelde daarvoor in de plaats Martijn Ham op, die voor meer druk in de spits moest zorgen, want Duindorp mocht met maar tien man spelen. Dat plan leek als snel te lukken want al na vijf minuten werd een aardige aanval over rechts afgerond met een goede doelpoging van Roberto v.d. Pol, maar de keeper van Duindorp wist de bal via de lat over zijn goal te werken.
Bij een volgende aanval van MVV  kant was het wel raak; In de 6e minuut leek een mooie hoekschop van Hakan Copur in eerste instantie te worden weggewerkt, maar de afvallende bal was een prooi voor Martijn Ham die bekwaam inschoot.
Kort daarop werd Leon van Kersbergen gewisseld voor Adam van Buuren maar MVV bleef de sterkere partij. Duindorp kon maar weinig kwaliteit tonen en de wedstrijd speelde zich vooral op het middenveld af. Om niet tegen gele kaarten op te lopen werden Dion Dickhoff( 12e min.Hordijk) en Hakan Copur (21e min Bouter) nog gewisseld, maar de wedstrijd was eigenlijk al gespeeld. Pas in de laatste minuut moest doelman Jesse Lub voor het eerst gestrekt op een afstandschotje van de thuisploeg. MVV terug aan kop met de belangrijke uitwedstrijd tegen Quick Steps a.s. zaterdag voor de boeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten