dinsdag 7 mei 2013

MVV ’27 zaterdag in kampioenssferen. Doe mee!

Aanstaande zaterdag is de ontknoping voor ons eerste elftal in de Klasse 3C. Afgelopen weekend was het kampioenschap al dichtbij, maar doordat Honselersdijk in blessuretijd ontsnapte tegen RAS, kan nu zaterdag het kampioenschap thuis worden behaald. Om 14.30 speelt ons eerste tegen Westlandia. We roepen zoveel mogelijk leden, ouders, sponsoren en andere supporters op om ons team te steunen.
 
Spandoeken en schminken
We roepen onze jeugdleden op om voor zaterdag mooie spandoeken te maken. Het mooiste spandoek belonen we met een bon van Sport2000! Vanaf 13.00 kun je ook geschminkt worden op de club. Ciska Roels, Natascha Vermeulen en Sarah Bos zullen de mooie MVV-kleuren op de gezichten van de aanwezige kinderen schminken.

Geen alcohol en vuurwerk
Wat zaterdag niet bijdraagt aan de kampioenssferen, zijn vuurwerk en alcohol langs de lijn. Dit vanwege de strenge, maar duidelijke regels die de KNVB hiervoor hanteert. Dus draag bij aan het feest, laat vuurwerk thuis en nuttig alcohol alleen op ons terras of in de kantine. Laten we er met z’n allen een mooi feest van maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten