woensdag 22 mei 2013

MVV ’27 G1 wil na promotie ook de titel

Met een klinkende 0-6 overwinning op Oranje Wit G1 is promotie naar de eerste klasse reeds afgedwongen, maar MVV ’27 G1 is ook nog in de race voor het kampioenschap in de eerste klasse 2. Woensdagavond 22 mei speelt het team de belangrijke thuiswedstrijd tegen de huidige koploper FC Rijnvogels G1. Bij winst van de Maaslanders slinkt de achterstand op de Katwijkers tot twee punten en moeten beide ploegen in het laatste duel van de competitie onderling uitmaken wie de titel grijpt.

Hoewel de promotie naar het hoogst bereikbare niveau al een prestatie van jewelste is, zal de ploeg van Oscar, Gilbert, Hans en Anja er woensdag alles aan doen om zich aan de laatste strohalm vast te grijpen. Bij een overwinning wordt de druk bij FC Rijnvogels gelegd en kan dit toch al geslaagde seizoen nog mooier eindigen. Naast de promotie werd immers ook de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi gehaald.
Op 8 juni is GONA G1 de tegenstander. 

Eerst worden echter alle pijlen op de competitie gericht en met de steun van het hopelijk massaal aanwezige publiek moet de kraker in het voordeel van de Maaslanders beslecht kunnen worden.
De aanvang is om 19:00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten