vrijdag 24 mei 2013

Donderdagavond met taart van Gemeente Midden-Delfland


Donderdagavond na de laatste training werd de selectie aangenaam verrast door wethouder Tineke van Nimwegen, die namens de gemeente Midden-Delfland een heerlijke kampioenstaart kwam brengen.
Na een leuke speech, waarin zij lovend sprak over de goede prestaties, de teamgeest, de begeleidende staf en alle vrijwilligers, kon de taart aangesneden worden.


Er was genoeg voor iedereen zodat ook nog andere aanwezigen in de kantine konden smullen.
Ook de veteranen, die in groten getale aanwezig waren voor de afscheidswedstrijd van Hans van Trigt, vielen met hun neus in de boter.



Het was een gezellige drukte in de kantine.
Behalve laatste trainingen werden er nog wat wedstrijden gespeeld. De meiden van  MC1 speelden hun laatste competitiewedstrijd (1-0 gewonnen), nieuwe A1 oefende tegen CWO (2-0, doelpunten van Jens en Boy) en natuurlijk de veteranen, die een vriendschappelijk duel speelden tegen de tennismaten van Hans.
Hans, genomineerd als recreant van het jaar, probeerde met een uithaal vanuit de lucht zichzelf nog onsterfelijk te maken, maar de bal ging helaas net over de lat. Het veteranenteam zal Hans gaan missen; waar nodig ging hij stevig een duel aan om geen balverlies te lijden. Hans succes met je tenniscarrière!



Meer foto's van deze avond zijn te zien op onze facebookpagina www.facebook.com/vvmvv27

Geen opmerkingen:

Een reactie posten