zondag 26 mei 2013

G1 team van MVV ‘27 3e op groot toernooi in Assen

Het G1 team van MVV ‘27 heeft op zaterdag 25 mei de Maaslandse eer zeer verdienstelijk hoog gehouden in het verre Assen. Ter ere van het 25-jarig bestaan van het G-voetbal bij Asser Boys werd daar een groot G-voetbaltoernooi gehouden.

Op vrijdag 24 Mei waren de voetballers richting Assen gereisd, om zich goed voor te bereiden voor het zware toernooi wat hen te wachten stond op zaterdag.

Na een goede nacht rust [wat voor sommige toch nog te kort was] werd er morgens om 10.00 uur het startschot gegeven voor het grote internationale toernooi.

Totaal waren er 34 teams aan de start, waaronder 20 G-teams in onze categorie.

In de 1e poule moesten er 4 wedstrijden worden gepeeld, uiteindelijk werden dat 3 overwinningen en 1 nederlaag, met als resultaat een mooie 2e plaats.

De volgende ronde waren wij ingedeeld in de poule des doods als beste nummer 2, ook hier ging het niet onverdienstelijk met 2 nederlagen 1 winst partij en een bloedstollende laatste wedstrijd tegen de Engelse concurrenten werd een mooie spanende 2-2 gelijkspel.

Uiteindelijk zijn de Maaslandse voeballers als 3e geëindigd van de 20 teams, dit is een top prestatie!

De voltallige leiding ging met een vermoeid maar voldaan gevoel weer richting Maasland en kunnen terug kijken op een zeer geslaagd evenement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten