maandag 20 mei 2013

1 juni Familiedag en feestavond bij MVV ‘27

De traditionele seizoensafsluiting van MVV ‘27 vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juni. De activiteiten op Familiedag, waaronder de bekendmaking en uitreiking van de Rien van Eijmeren Award, worden in afwijking van voorgaande edities allemaal georganiseerd op het sportpark van de club. Het gala in Vlietzicht wordt vervangen door een feestavond in de kantine. 

Het programma omvat naast de eerder gememoreerde awarduitreiking vanzelfsprekend ook de verkiezing van Speler, Speelster, Talent, Recreant, Team en Scheidsrechter van het jaar. De winnaars worden ’s avonds bekend gemaakt, maar eerder op de dag valt er ook genoeg te beleven op Sportpark de Commandeur. 















Vanaf 12:00 uur start het programma voor de jeugd van MVV ‘27.
Om 16:00 uur lossen de senioren en de A-junioren de jeugd af. Zij zullen tot ongeveer 19:00 uur bezig zijn. In de tussentijd worden rond 17:00 uur de kolen van de barbecue aangestoken. 
















Nadat de inwendige mens versterkt is, wordt een veiling van zeer exclusieve attributen gehouden. Er kan geboden worden op onder meer een gesigneerd shirt van Robin van Persie, twee VIP-plaatsen voor een thuiswedstrijd van Feyenoord, de keeperhandschoenen van Feyenoorder Maarten de Fockert en een wedstrijdbal die gebruikt is in een duel van het eerste elftal van MVV ‘27. 














Als alle items onder de hamer zijn gegaan, betekent dit niet het einde van de Familiedag 2013. In de kantine wordt het feestgedruis voortgezet. De gekozen winnaars in de diverse categorieën worden hier bekendgemaakt, alsmede de uitverkorene voor de Rien van Eijmeren Award. De avond wordt opgesierd door muziek van MVV ‘27-DJ’s. Kortom, redenen genoeg om zaterdag 1 juni Sportpark de Commandeur te bezoeken.
 
Komende weken meer nieuws over de Familiedag. Houdt u de berichtgevingen in de gaten!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten