woensdag 15 mei 2013

MVV ’27 G1 WACHT SPANNENDE WEKEN

Maasland – MVV ’27 G1 speelt in de laatste weken van het bijna afgelopen seizoen nog enkele zeer belangrijke wedstrijden. Woensdag 15 mei begint om 19:30 u in Rijswijk de halve finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi tussen Vredenburch G1 en MVV ’27 G1. Op zaterdag 18 mei speelt het team van Oscar, Gilbert Remeeus, Hans en Anja Zwaard voor de competitie tegen Oranje/Wit uit Dordrecht voor promotie naar de eerste klasse.

Na een klinkende 9-1 overwinning op VCS/ Kameleon in de vorige ronde is MVV ’27 G1 nog slechts een zege verwijderd van een finaleplaats tegen GONA G1 voor het Haaglanden Voetbal Toernooi 2013. De finale wordt op zaterdag 8 juni gespeeld op het terrein van Haaglandia/ Sir Winston in Rijswijk. Het bereiken van de finale zou een uitstekend resultaat zijn van het team, maar met de nodige support vanuit Maasland moet deze prestatie zeker mogelijk zijn.

Drie dagen na de halve finale speelt de ploeg om 13:00 u in Dordrecht de uiterst belangrijke wedstrijd tegen Oranje/Wit G1. Bij winst is MVV ’27 G1 verzekerd van promotie naar de eerste klasse, in deze categorie het hoogste niveau. De champagneflessen kunnen bij winst dus ontkurkt worden, maar er mag in dat geval niet al te lang gefeest worden door de spelers. Indien ook de laatste twee duels gewonnen worden, bestaat er zelfs een kans op het kampioenschap in de eerste klasse 2. 
Komt allen om de succesformatie aan te moedigen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten