zondag 26 mei 2013

Van de voorzitter

Afgelopen zaterdag werd de eerste editie van het Wim van Kersbergen-toernooi afgewerkt. Zowel in de ochtend als in de middag werd er een leuk programma afgewerkt. De foto’s op de website spreken boekdelen. De nieuwe toernooicommissie stond bij de start al voor een grote uit-daging: 2 teams kwamen, zonder afzeggen, niet opdagen! Enig improvisatievermogen werd aangeboord en het toernooi kon van start. Goed om te zien hoe Ria van Kersbergen betrokken werd bij de uitreiking van de prijzen. Ik wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet om deze dag mogelijk te maken, met in het bijzonder Mike Rattink die als nieuwe toernooidirecteur de organisatie op zich genomen heeft, hulde!

Afgelopen donderdag werd de kampioensselectie verrast door de gemeente. Wethouder van Nimwegen kwam met een grote taart naar de club. Zij sprak de selectie toe en sneed vervolgens de taart aan. De taart was zo enorm dat de voltallige kantine heeft meegesmuld. In deze kantine zat ons veteranenteam bijeen om het afscheid van Hans van Trigt luister bij te zetten. Hans bergt na héél veel clubjaren zijn voetbal-schoenen op, maar zal aanstaande zaterdag vast bij onze vereniging te vinden zijn; hij is een van de genomineerde recreanten voor dit seizoen.
Heeft u uw stem al uitgebracht op de beste speelster/speler/team, enz? Dit kan nog steeds via de website en het formulier dat in de kantine ligt.

Ik nodig u in ieder geval van harte uit om op de 1e juni naar de familiedag te komen. Er is voor iedere leeftijd een gezellige voetbalactiviteit, een heerlijk bbq, de bekendmaking van de verkiezing en natuurlijk de uitreiking van de Rien van Eijmeren Award. Aan deze award hecht het bestuur veel waarde. Degene die deze prijs ontvangt, is van groot belang voor de club, een vrijwilliger die laat zien een MVV-er in hart en nieren te zijn. Door het lang uitvoeren van zijn/haar taak, door diverse werkzaamheden te verrichten, soms in de spotlights soms juist op de achtergrond. Ik noem nog maar eens de voorgangers: Wim van Kersbergen, Gerard Jordaan, Nico Gordijn en Sjaak Stougje.
Na al deze bekendmakingen hopen we tot in de gezellige uurtjes met elkaar te feesten en het voetbalseizoen af te sluiten.

Nog een laatste nieuwtje: elders in het clubblad/op de website vindt u een bericht over het ‘technische plaatje’ van onze club. Ik ben erg verheugd u te kunnen meedelen dat er ook op dit front een sterk nieuw team staat. Nieuwe namen ziet u verschijnen in deze commissie: Ronald van Mil, Frank Rasens en Michel Voogt. Waarbij Michel Voogt, uiteraard na goedkeuring van de ALV, de plek van Ruud van Walsum zal over-nemen in het bestuur. Hendrik van Vliet neemt afscheid van de TC en ik wil hem bedanken voor zijn inzet in de TC. Ongetwijfeld komen we hem op een andere plek in onze organisatie weer tegen.

Wij gaan met z’n allen aan de slag met de laatste loodjes en u hoop ik zaterdag te ontmoeten op onze familiedag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten