zondag 28 april 2013

Van de voorzitter

Wat een feest vorige week!
Onze jeugdvoorzitter, Stephan Moerenhout, had het er maar druk mee. In de ochtend werd de E2 in het zonnetje gezet en ontvingen zij hun medailles. Met vrolijke muziek en veel trotse ouders om hen heen, voelden de voetballertjes zich echte kampioenen. Vervolgens bezocht Stephan de uitwedstrijd van de B1, zij bezegelden hun kampioenschap met een klinkende 12-1 overwinning in Hoek van Holland. De prachtige rozen van onze sponsor Van der Arend Roses werden met veel trots uitgereikt.
En spoorslag verder: Stephan werd verwacht in Wateringen waar onze MB1 na een spannende wedstrijd ook de schaal binnenhaalde: 4-2 was de eindstand. Weer waren er bloemen en veel blijdschap. Al met al een prachtige dag voor onze vereniging.

De afgelopen zaterdag was het rustig op het complex, natuurlijk waren er wel een aantal wedstrijden, maar veel teams hadden een vrije zaterdag. Deze dag werd door velen gebruikt om op te laden voor het slotakkoord van de competitie.
Voor 2 teams worden het nog spannende weken: onze C1 maakt nog kans op het kampioenschap (ze zijn weliswaar ook afhankelijk van het resultaat van de koploper, maar toch…) en het 1e elftal staat nog steeds aan kop! De mannen van de beide Pims doen het goed!

Ik nodig u allen van harte uit om de teams, waar mogelijk, te komen aanmoedigen! Met een steuntje in de rug van de 12e man voetbalt het nog lekkerder.

Ik wil u graag wijzen op de komende voetbalpromotiedag. Op 10 mei is het weer zover, de Maaslandse jeugd zal een gezellige voetbaldag beleven. Fijn dat zoveel vrijwilligers deze dag mogelijk maken. Zonder onze vrijwilligers komt dit niet van de grond.

U begrijpt dat er alweer druk gewerkt wordt aan het komende seizoen. De Technische commissie is bezig met het benaderen van trainers en leiders en natuurlijk wordt er alvast gekeken naar de indeling van de teams. Een enorme klus die met veel zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Als u denkt dat u komend seizoen een leuke/goede leider of trainer zou zijn, neem dan contact op met de TC! We hebben altijd mensen nodig.

Ik wens u allen een gezellige Kroningsdag en wie weet zie ik u woensdag 1 mei
om 20:00 uur bij Duindorp waar ons eerste elftal nog 22 minuten van de gestaakte wedstrijd gaat uitspelen: finale 1. (Ik droom er al stiekem van……).

In ieder geval ontmoet ik u natuurlijk weer op ons mooie complex, tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten