woensdag 15 mei 2013

Voetbal clinics voor het goede doel bij MVV ’27!

Wij geven vanuit school voetbal clinics voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de landbouw in Kenia. Wij verzorgen uiteraard ook een hapje en een drankje. Wil je ook mee doen gezellig een balletje trappen met je vriendjes en vriendinnetjes? Neem dan contact met ons op! Als je een feestje te vieren hebt kan je ook bij ons terecht, wij verzorgen dan een mooie taart en alles daarom heen. De clinics worden gegeven op woensdagmiddagen en zondagen op het MVV ’27 terrein. De clinics zijn voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Heb je interesse? Mail dan naar het onderstaande mailadres voor meer informatie:
voetbalvoorkenia@hotmail.nl










De clinics worden gegeven door: Elwin Dekker (midden), Ruben Heminga (links)en Bram Scheffers (rechts). Wij hebben al ervaring met training geven aan de mini F bij MVV ’27 en Excelsior Maassluis. Twee van ons zijn ook zelf actief als voetballer, Elwin Dekker speelt bij Excelsior Maassluis C1 en Bram Scheffers bij MVV ’27 ook in de C1. Elwin Dekker is een aanvaller, dus hij kan de kinderen vele technieken aanleren, zoals leuke trucjes. Bram Scheffers is een verdediger en kan de kinderen leuke pass en trap technieken aan leren. 

Wij beschikken al over vele materialen om leuke trainingen uit te zetten. Wij hebben de materialen mogen lenen van MVV ’27 en daar zijn we erg blij mee! Zo doet MVV ’27 ook een goede daad voor het goede doel!


Aanstaande maandag (20-5-2013) 2e Pinksterdag verzorgen wij een welkomstclinic. De clinic begint om 13.00 en duurt tot 14.00. Alleen deze clinic kost maar 5 euro! Zorg dat je er snel bij bent! Aanmelden bij voetbalvoorkenia@hotmail.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten